Wat is de prijs van lift in huis?

Een lift in huis wordt vaak gezien als een luxeproduct, maar soms kan het niet anders. Als u zelf niet meer mobiel genoeg bent, dan kan een lift de uitkomst bieden zodat u alsnog thuis kunt blijven wonen. Een logische vraag is dan; wat is de prijs van lift in huis? Dit leggen wij u graag uit!

Het is ingewikkeld om een correcte prijsindicatie te geven. Dat komt omdat de prijs van lift in huis afhankelijk is van de woning en de persoonlijke omstandigheden. Toch snappen wij dat u graag wilt weten waar u ongeveer aan moet denken.

De meeste geplaatste liften door Domicare hebben een prijs dat ligt tussen de €16.500 en €26.500, inclusief de BTW. Deze prijzen zijn ook inclusief te montage, maar dit is alsnog afhankelijk van uw situatie. Het kan namelijk voorkomen dat uw situatie vraagt om extra bouwkundige kosten. Hiervoor kunt u altijd contact met Domicare opnemen.

Waarvan is de prijs van lift in huis afhankelijk?

De prijs van een lift is ook afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het belangrijk dat er gekeken wordt van welk materiaal de verdiepsingsvloer is. Daarbij ook of er voldoende ruimte is om de lift te plaatsen, denk aan een looproute en de beschikbare ruimte. Ook is het belangrijk om na te gaan wat voor lift u wilt en de grootte. De hoogte en het aantal verdiepingen heeft ook invloed op de prijs. Evenals de aanwezigheid van een schuin dak.

De specialisten van Domicare leggen u graag alles uit over de prijs van lift in huis.