Bescherm producten tijdens het verzenden

Voor bedrijven is het onmisbaar om het juiste verpakkingsmateriaal voor jouw producten te hebben. Wanneer mensen iets online bestellen, gaan ze er vanuit dat dit heel en zonder beschadigingen aankomt. Dat is ook een logische vereiste bij het bestellen van producten. Wanneer je producten opstuurt, zal dit voornamelijk in dozen worden verzonden. Echter zijn er amper producten die precies in de doos passen en dus zul je opvullingsmateriaal nodig hebben. Goedkoop opvullingsmateriaal is bijvoorbeeld sizzlepak.

Sizzlepak is gemaakt van papier. De massa bestaat uit allerlei smalle stroken papier die in een zigzagvorm zijn gevouwen. Hierdoor heeft het papier een structuur gekregen dat het mogelijk maakt om producten op hun plaats te houden in een doos. Daarnaast is dit materiaal 100% biologisch afbreekbaar en is het dus erg milieuvriendelijk. In de huidige omstandigheden is dit dus een ideale optie!

Wat zijn de mogelijkheden?

Als het gaat om deze papieren strookjes, zijn er diverse mogelijkheden wat betreft kleur en hoeveelheid. Het is namelijk een stuk voordeliger wanneer je het papier in grote hoeveelheden koopt dan bijvoorbeeld twee keer een mindere hoeveelheid. Afhankelijk van de branche waarin jouw bedrijf zich bevindt, kun je uit verschillende kleuren papier kiezen om de dozen mee op te vullen. Daarnaast kan het ook leuk zijn om meerdere kleuren met elkaar te combineren en zo een statement te creƫren waaraan klanten direct jouw bedrijf herkennen.