Azure fundamentals

Wil je graag een Azure fundamentals training volgen? Dan is het verstandig om eens de website van Didacticum te bezoeken! Zij bieden je ICT trainingen aan. In deze training doe je alle fundamentele kennis op om de functionaliteiten van Microsoft Azure te kunnen beoordelen vanuit een rol als beheerder, ontwikkelaar of database beheerder.

De training geeft een uitgebreide introductie van de principes van cloud computing en hoe deze geïmplementeerd zijn in Microsoft Azure. Daaropvolgend leer je hoe men een basis Azure infrastructuur implementeert, bestaande uit virtuele netwerken en -opslag.

Na deze training ben je in staat om de meest gebruikte Azure services te creëren zoals Azure Virtual Machines, Web Apps en Azure SQL Databases. Tot slot behandelen we de eigenschappen van Azure AD en manieren om deze te integreren met Active Directory op een fysieke locatie.

Voor wie is de Microsoft Azure Fundamentals training geschikt?

Deze training is bedoeld voor professionals die de uitrol, configuratie en het beheer van services en virtuele machines (VM’s) met behulp van Azure willen kunnen beoordelen. Zoals bijvoorbeeld:

Ontwikkelaars die het creëren van Azure oplossingen willen kunnen beoordelen

Windows Server administrators die de migratie van Active Directory rollen en services vanaf een fysieke locatie naar de cloud willen kunnen beoordelen

IT professionals die het gebruik van Azure om websites en de back-end services van mobiele applicaties te hosten willen kunnen beoordelen