VPS server Amsterdam hosten

Heb je een omvangrijke website met veel bezoekers? Of wil je meer flexibiliteit? Dan is een eigen server een goed idee! De VPS’en van DMCA4Free zijn perfect voor grotere projecten: hoge performance met een gegarandeerde hoeveelheid schijfruimte en werkgeheugen (RAM).

Stabiele en snelle virtual servers zijn de basisblokken van cloud hosting. Wij gebruiken al meer dan zes jaar clusters om het stabielste platform te garanderen. Het basisprincipe is een extreem veilige dataopslag, gecombineerd met zware servernodes die bewaakt worden door ons high-availability systeem. De servers kunnen indien nodig het werk van elkaar overnemen.

Goedkope vps webhosting pakketten op maat

DMCA4FREE biedt goedkope vps webhosting pakketten in Nederland op maat. U kunt dus een webhosting pakket kiezen dat perfect op uw website aansluit. Wanneer uw website enkel het visitekaartje van uw bedrijf is en deze niet zo zwaar is, dan heeft u genoeg aan een starters, beginners of klein pakket.

Als uw website een aantal plug-ins heeft en mogelijkheden biedt om informatie op te vragen, dan heeft u een medium pakket nodig. Voor een grotere, zwaardere website met veel plug-ins is een large, xlarge of ultra large vps server hosting pakket de beste uitkomst.

VPS server Amsterdam hosten