Pannenset

Voor het eerst op kamers, een nieuw huis of gewoon toe aan nieuwe pannen? Dan is een pannenset een goede keuze. Een set bestaat vaak uit meerdere kookpannen die je met verschillende pannen uitbreidt. De meeste pannensets zijn geschikt voor gebruik op gas, inductie, elektrische en keramische kookplaten. Sommige sets doe je zelfs in de oven. De meeste kookpannen gaan in de vaatwasmachine, maar het is beter om ze met de hand af te wassen.

Een pannenset kopen is niet iets wat je elke dag doet. Het gaat hier om een investering waar je toch het vele jaren mee wilt doen. Sola Fabriekswinkel biedt je daarom een uitgebreide selectie pannensets in vele stijlen. Voor elke keuken is een passende set te vinden. Met moderne technologie in elke pan wordt koken een plezier.

Een aanbod dat divers is qua soort pannen, design en voor verschillende budgetten. Kwaliteit is echter altijd gegarandeerd, en wij bieden op alle pannensets standaard tien jaar fabrieksgarantie.

Zo mag je bij ons, mocht je toch niet tevreden zijn, binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Wil je niet lang wachten op je bestelling? Dat snappen wij daarom zorgen we ervoor dat jij je bestelling de volgende dag thuis hebt. Tenminste als het op voorraad is en je voor 16:00 bestelt. Een Pannenset kopen doe je ook nog eens voor voordelige verzendkosten. Sterker nog, bij een bestelling van meer dan €60.- betaal je helemaal geen verzendkosten.