3 redenen waarom je voor cloud services moet kiezen

In bepaalde gevallen is de cloud goedkoper dan vergelijkbare on-premise oplossingen, meestal bij standaard oplossingen zoals Microsoft Office 365 en Back-up as a Service. Wilt u een business applicatie naar een private cloud verhuizen? Reken dan de case kritisch door, want de cloud is niet altijd goedkoper.

Al uw gegevens en bestanden worden veilig opgeslagen

Cloud Computing is een veilige manier waar u gegevens kunt opslaan. Dit komt door de hoge eisen die worden gesteld aan de beveiliging. Cloud computing blijkt zelfs veiliger dan een traditionele ICT-infrastructuur.

Bij cloud Computing kunt u op een eenvoudige manier aangeven welke werknemer toegang heeft tot welke bestanden of gegevens. Het is bij cloud computing niet zo dat het een alles of niets keuze is.

Het kan zijn dat u zelf een eigen ICT-server heeft. Wanneer u vindt dat een bepaald gedeelte bijvoorbeeld uw CRM systeem, beter opgeslagen kan worden in de cloud dan is dit mogelijk.

De cloud is sneller

De business verwacht telkens snellere reactie vanuit de IT afdeling. Wanneer bijvoorbeeld de sales organisatie met een CRM applicatie wil gaan werken, willen ze liefst met een paar weken live. Haalt de IT organisatie dat niet, dan vormen cloud oplossingen een snel te implementeren alternatief.

Voor meer informatie bekijk snel Felloo cloud services